O nas
Czekoladkinaokazje » O nas
Czekoladkinaokazje » O nas
Jesteśmy PRODUCENTEM. Nasza oferta obejmuje wyłącznie czekoladki wytworzone przez nas. Wiele firm oferuje personalizowane czekoladki, ale nikt nie robi tego tak jak my. Jako jedyni w Polsce stosujemy zdobienia czekolady – czekoladą. Tym sposobem potrafimy wyczarować rysunki, napisy, obrazy a nawet zdjęcie z wiernym odwzorowaniem wszystkich detali. A co najważniejsze – robimy to ręcznie.
Jak odróżnić czy na powierzchni czekolady znajduje się czekolada, czy barwnik? To proste: sprawdź palcem – jeśli jest to czekolada wyraźnie wyczujesz wypukłość. Dbając o jak najwyższy poziom naszych wyrobów do produkcji używamy wyłącznie wysokogatunkowej, oryginalnej czekolady belgijskiej marki Belcolade.
Skąd wiadomo, że nasza czekolada jest najwyższej jakości czekoladą? Sprawdź jej skład: najlepsza czekolada zawiera wyłącznie masło kakaowe – nie ma w swoim składzie innych tłuszczy roślinnych. Do jej aromatyzowania używa się prawdziwej wanilii, a nigdy waniliny.
Tak powstają czekoladki reklamowe, promocyjne okolicznościowe i … pyszne.
Firma Bars Halina Kalemba wzięła udział w targach AFRICA’S BIG 7 2018, odbywających się w dniach od 24 do 26 czerwca 2018 roku w Johannesburgu. Udział w targach realizowany był w ramach projektu pozakonkursowego „Gospodarna Wielkopolska” współfinansowanego ze środków Wielkopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2014-2020, Działanie 1.4: Internacjonalizacja gospodarki regionalnej, Poddziałanie 1.4.2: Promocja gospodarcza regionu. Więcej informacji na temat wyjazdów na targi oraz misje można przeczytać na stronie Urzędu Marszałkowskiego Województwa Wielkopolskiego www.umww.pl
Dołącz do grona naszych zadowolonych Klientów.
Zapraszamy!
Wielkopolski Regionalny Program Operacyjny na lata 2014 – 2020 (Innowacyjna i konkurencyjna gospodarka Wzmocnienie konkurencyjności kluczowych obszarów gospodarki regionu) Nr umowy: RPWP.01.05.02-30-0041/18 Prozdrowotne czekolady nowej generacji z firmy BARS Halina Kalemba wartość inwestycji: 2 008 497,74 dofinansowanie: 643 589,99
Program Operacyjny Inteligentny Rozwój Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego Badania naukowe i prace rozwojowe Regionalne agendy naukowo-badawcze Nr umowy: POIR.04.01.02-00-0059/17 Inteligentne modulatory smaku gorzkiego i słodkiego jako składniki czekolady dla osób chorych na cukrzycę i otyłość. We współpracy z Narodowym Centrum Badań i Rozwoju oraz UNIWERSYTETEN PRZYRODNICZYM W POZNANIU / TECHNIKUM INŻYNIERII ŚRODOWISKA I AGROBIZNESU W POZNANIU wartość projektu ogółem 1 022 565,96, kwota dofinansowania 944 533,28, kwota dofinansowania przypadająca na moją firmę 236367,38